HomeDossiersCoronacrisisNVC debatteert live en online over een leven lang leren in verpakken

NVC debatteert live en online over een leven lang leren in verpakken

Nu de coronacrisis de wereld in zijn greep heeft, helpt NVC Nederlands Verpakkingscentrum u met extra (live) online meetings, opleidingen en informatiediensten. Reizen is niet nodig, altijd zijn we up-to-date, interactief, bereikbaar en betrouwbaar.

Omdat de fysieke Interpack is uitgesteld tot het jaar 2021 vanwege de corona-crisis, worden bezoekers en exposanten al op 7, 8, 11, 12 en 13 mei 2020 ondersteund vanaf de NVC Live Online Interpack-stand. De stand is de plek voor interactieve presentaties over verpakkingsontwikkelingen

Opleiden en trainen op verpakkingsgebied voor het verpakkende bedrijfsleven en verpakkingsleveranciers, hoe doen we dat in tijden van COVID-19 en corona? Deze vraag stond gisteren centraal op de NVC Live Online Interpack-stand.

In het interactieve debat hoorde men de experts Filip Dochy en Bernd Käpplinger samen met afgestudeerde NVC Verpakkingskundigen en bedrijfscursisten van de succesvolle NVC Live Online workshops en cursussen. Deze zijn wereldwijd toegankelijk en hebben sinds de start in 2012 nu al deelnemers uit ruim 80 landen.

www.nvc.nl