HomeDossiersCoronacrisisCoronacrisis: NVC helpt met online meetings, opleidingen en infodiensten

Coronacrisis: NVC helpt met online meetings, opleidingen en infodiensten

Nu de coronacrisis de wereld in zijn greep heeft, helpt het NVC Nederlands Verpakkingscentrum u met extra (live) online meetings, opleidingen en informatiediensten. Reizen is niet nodig, altijd zijn we up-to-date, interactief, bereikbaar en betrouwbaar. In ieder geval hopen we het allerbeste voor u en uw collega’s de komende tijd. Tot ziens bij onze live online activiteiten.

De effecten van COVID-19 worden besproken in het NVC Live Online Café op 3 april. Minder herbruikbare en meer wegwerpverpakkingen? Meer e-commerce? Minder vers en meer gepasteuriseerd? We bespreken de effecten van COVID-19 op de verpakkingswereld in het NVC Live Online Café.

De live online workshops papier-karton, flexibele plastic verpakkingen, duurzaamheid en e-commerce zijn al jarenlang succesvol en nu natuurlijk extra aantrekkelijk omdat reizen niet nodig is: de NVC Live Online workshops over het toepassen van papier en karton (startdatum 8 april), flexibele kunststoffen (startdatum 9 april) als verpakkingsmateriaal, duurzaamheid (startdatum 22 april) effectief toe passen bij het ontwikkelen van betere productverpakkingen en inzicht krijgen in het belang van verpakken en verpakkingen voor het succes van uw e-commerce activiteiten (startdatum 19 mei).

De inschrijving voor de komende NVC Introductiecursus Verpakken (ICV) is Corona-proof gemaakt. De ICV combineert fysieke lessen en bedrijfsbezoeken op 4, 5, 24 en 25 juni 2020. Als COVID-19 dit verhindert, verschuift uw inschrijving automatisch naar 1 oktober 2020.

www.nvc.nl