De bedrijfscatering zou moeten overwegen om een milieulabel in te voeren. Daarmee kunnen ze zich bij klanten en gasten onderscheiden en dat zou effect kunnen hebben in de markt. Peter van Ee, eigenaar van bedrijfscateraar Leo pleit voor invoering van een Catering Milieulabel dat aangeeft hoe duurzaam een cateringbedrijf werkt. Hij noemt diverse aspecten waarop een cateraar zich zou kunnen onderscheiden in de markt, zoals biologisch afbreekbare verpakkingen. Lees verder…
OOK INTERESSANT
Duurzaamheid
Plasthill werkt samen met klanten aan circulaire verpakkingsstromen
"Verduurzamen doen we samen! Dat blijkt maar weer bij het binnenhalen van het QA-CER certificaat voor recycled content, waar wij ontzettend trots op zijn....
Beurzen en evenementen
Rethink vindt sluiten kringloop cruciaal voor toekomst kunststof
Wat moet er gebeuren om kunststof toekomstbestendig te maken? Op die vraag gingen deskundigen in tijdens Future Proof Plastics, het jaarlijkse seminar van de...
Duurzaamheid
Onderzoek maakt plastic verpakking geschikt voor circulaire economie
Plastic retail verpakkingen moeten beter worden gerecycled en opnieuw ingezet kunnen worden in de verpakkingsindustrie. Dit leidt tot aanzienlijk minder CO2-uitstoot en draagt bij...
Duurzaamheid
Europa lanceert Plastics Pact naar Nederlands voorbeeld
Van het plastic om je mueslireep tot je shampoofles: over vijf jaar is al het plastic dat we dagelijks gebruiken recyclebaar of te hergebruiken....
Beurzen en evenementen
Thema’s van Empack hebben allemaal een raakvlak met duurzaamheid
Tijdens de komende editie van Empack op 31 maart t/m 2 april in Jaarbeurs Utrecht komen we in actie, we gaan Towards Zero Waste....