In het vorige artikel van Tegra Systems las u over de systemen van Radwag, een van de meest toonaangevende fabrikanten van inspectie- en controlesystemen. Naast importeur en leverancier van Radwagsystemen kunt u bij Tegra Systems ook terecht voor de etiketteersystemen van CAB, Toshiba en Labelpack en voor kleurenlabelprinters van Primera en Astro.

Labels en etiketten in alle soorten en maten, zwart-wit of in kleur. Met de etiketteersystemen en labelprinters van Tegra Systems kunt u alle kanten op. Heeft u voor hetzelfde product verschillende etiketten nodig in verband met lokale wet- en regelgeving of seizoensgebonden veranderingen? Ook dat is zo geregeld. Print variabele gegevens zoals batchnummers, vervaldatums en barcodes met een hoge snelheid tegen lage afdrukkosten. De specialisten van Tegra Systems laten u graag de mogelijkheden zien.

Uiteraard levert Tegra Systems ook de software die nodig is voor het opmaken van uw etiketten en labels. Met de software van Nice Label en BarTender print u met het grootste gemak etiketten, labels en kaarten. De software is compatible met alle besturingssystemen, apparaten en browsers. Integratie met SAP of Oracle behoort ook tot de mogelijkheden. Met een semi-automatische etikettendispenser, zoals de AP360e voor het etiketteren van flessen, brengt u met een druk op de knop het juiste label aan op de juiste fles

Heeft u interesse in een etiketteersysteem of een kleurenlabelprinter? Neem dan contact op met een van de etiketteer- en labelspecialisten van Tegra Systems. Zij bespreken alle mogelijkheden met u zodat we samen tot een oplossing komen die naadloos in uw productieproces past!

www.tegrasystems.nl