Radwag, opgericht in 1984, is wereldwijd een van de meest toonaangevende fabrikanten van inspectie- en controlesystemen. Het bedrijf levert zowel standaard systemen als gecombineerde systemen die bekend staan om hun innovativiteit, betrouwbaarheid en robuustheid. Tegra Systems importeert en levert de complete lijn productinspectiesystemen van dit merk.

Snel en efficiënt inspecteren en controleren

Metaaldetectie, röntgeninspectie en controlewegers. Met de systemen van Radwag kunt u uw producten en verpakkingen nauwkeurig en snel analyseren. Zo bent u verzekerd van een onberispelijke productkwaliteit, foutloze verpakkingen en efficiënte etikettering. Alle systemen zijn leverbaar met verschillende weegvermogens, variabele snelheden, instelbare nauwkeurigheid en wisselende productafmetingen.

Naadloze integratie in uw productieomgeving

Uiteraard zijn de systemen van Radwag ijkwaardig, geschikt voor e-tekenregistratie en voor koppeling aan uw registratiesoftwarepakket. Heeft u interesse in een oplossing van Radwag, neem dan contact op met een van de inspectie- en controlespecialisten van Tegra Systems. Zij bespreken alle mogelijkheden met u zodat er samen tot een systeem gekomen kan worden, naadloos geïntegreerd in uw productieomgeving.

www.tegrasystems.nl