HomeNieuwsBedrijven en personenGKS Packaging investeert in de toekomst en verhuist naar nieuw pand

GKS Packaging investeert in de toekomst en verhuist naar nieuw pand

gks-verhuizing-collage

De afgelopen jaren zijn voor GKS Packaging zeer succesvol geweest. Dit heeft er toe geleid dat het huidige pand op Ekkersrijt in Son te klein is geworden om een efficiënte bedrijfsvoering door te zetten. Na een korte zoektocht in de omgeving is onlangs overgegaan tot de aankoop van een nieuw bedrijfspand.

gks-logo-2014Het nieuwe pand, gelegen op het bedrijventerrein Kapelbeemd in Eindhoven, beschikt over een productiehal die ruim 2,5 maal groter is dan het complete huidige pand. Naast deze hal is er een kantoorruimte met drie etages kantoren.

Het pand garandeert voldoende groeimogelijkheden om een verdere stap op de ingeslagen weg te zetten. De komende maanden zullen de nodige verbouwingen plaatsvinden om het pand precies naar wens in te delen en klaar te maken voor de verhuizing. Deze staat gepland voor komend najaar.

De aankoop van het nieuwe pand is één van de belangrijke stappen uit het meerjarenplan dat twee jaar geleden is ingezet. GKS Packaging werkt met een duidelijke visie en doelstellingen aan de toekomst. Afgelopen jaar werd geïnvesteerd in de uitbreiding van het verkoopteam door het aannemen van Roland Witvoet. Dit heeft geresulteerd in een intensivering van de klantcontacten en een toename van de verkoop in de Benelux.

Wim van der Meulen heeft zich door deze uitbreiding verder op de export kunnen focussen. Hierdoor is de export in bestaande en in nieuwe markten verder gegroeid. Eigenaar Ivo Geukes zijn focus ligt na deze aanpassingen volledig op nieuwe technische ontwikkelingen, optimalisering van productieprocessen en de bedrijfsvoering.

Naast de personele uitbreiding heeft ook de introductie van het nieuwe GKS machineplatform bijgedragen aan het succes. Het modulaire concept dat in eerste instantie toegespitst was op de modellen CP 350 en UP 350 wordt binnenkort uitgebreid met de nieuwe UP 500, een machine voor groot-volumeverpakkingen. Deze machine zal binnenkort geïntroduceerd worden.

Kijk voor meer informatie op www.gkspackaging.com.