HomeMachinesInspecterenBizerba demonstreert dynamische checkweger met metaaldetector

Bizerba demonstreert dynamische checkweger met metaaldetector

Bizerba behoort tot de toonaangevende producenten van weeg- en/of etiketteersystemen en beschikt over een zeer ruim assortiment met toepassingen in diverse sectoren. Specifiek binnen het segment weeg- en etiketteersystemen voor de voedingsindustrie staat Bizerba met haar erg gediversifieerd gamma zeer sterk. Het gamma van Bizerba bestaat onder meer uit industriële weegsystemen voor stuk-, krat- of palletweging, checkwegers, al dan niet met metaaldetector, voor het uitvoeren van controlefuncties, metaal- en X-Raydetectors voor integratie in de weeg- en etiketteersystemen en visiesystemen voor kwaliteitscontrole op etiket, producten en/of verpakking.

Op de afgelopen editie van Empack in Utrecht toonde Bizerba onder andere de geïntegreerde metaaldetector VARICON. De VARICON maakt van de dynamische checkweger CWFmaxx een compleet inspectiesysteem dat onder meer voldoet aan de eisen van HACCP, IFS en BRC. De ijkwaardige combinatietoestellen optimaliseren de kwaliteitsborging. Zij sturen de verpakkingstroom, doordat zij producten volgens vrij-gedefinieerde of wettelijk voorgeschreven gewichtsklassen classificeren en sorteren.

Verpakkingen met een foutief gewicht of die door vreemde voorwerpen verontreinigd zijn, worden automatisch verwijderd. Dankzij het hoge beveiligingstype IP65 en zijn open, robuuste design in roestvrij staal is de combichecker CWFmaxx perfect geschikt voor gebruik met verse producten en in de productie van diepvriesproducten, kant-en-klare maaltijden, vleeswaren, worst en zuivelproducten.

www.bizerba.com