HomeUncategorizedSCA Packaging levert tien miljoenste 5 kg doos aan Prominent

SCA Packaging levert tien miljoenste 5 kg doos aan Prominent

sca-prominent

Afgelopen donderdag heeft SCA de tien miljoenste 5 kg trostomaten doos van dit seizoen geleverd bij Kwekerij Schenkeveld van Telersvereniging Prominent. Om dit niet ongemerkt voorbij te laten gaan brachten Rob van Dongen, Hans Keijzer en Henk van Raalte een ietwat vergrote uitvoering van de Prominent doos gevuld met een taart bij Richard Schenkeveld, die deze samen met collega teler Hans van der Voort in ontvangst nam.

scaCollega’s van SCA Barneveld maakten de doos op hun digitale printer en Bakkerij Schalke uit Naaldwijk verzorgde de immense taart.

SCA is sinds begin van het seizoen de huisleverancier van alle dozen die Prominent, zowel bij de telers als bij het DC Prominent, gebruikt.

De telers gebruiken de bekende 5 kg dozen en de cocktail telers de 3 kg massief doosjes, terwijl het DC Prominent vooral verpakt in bakjesdozen van 60 x 40 cm.

Telersvereniging Prominent en SCA hebben aan het begin van het seizoen een meerjarig contract afgesloten voor de levering van alle dozen.

Uiteraard heeft Prominent eerst de oude voorraden bij haar vorige leveranciers opgemaakt, waarna begonnen is met het inzetten van dozen van SCA.

Mede vanwege de excellente kwaliteit van de dozen zijn een aantal telers er in geslaagd om de snelheid van hun dozen opzet machines drastisch te verhogen, waardoor nog eens extra op de fustkosten kon worden bespaard.

Bron: AGF.nl