HomeUncategorizedOok Spar komt met luxelabel voor kerst

Ook Spar komt met luxelabel voor kerst

In navolging van andere retailers komt nu ook buurtsupermarktketen Spar met een eigen luxe label voor de feestdagen. Het label heet ‘de lekkerste smaak van Spar’ en bestaat zowel uit kw- als versproducten. De luxe artikelen zijn vanaf volgende week bij de kruidenier verkrijgbaar. Het gaat om een range van met name versproducten, zoals gourmetschotels. De schotels bestaan uit ‘de beste soorten’ rund- en varkensvlees, wild en gevogelte.

Verder zijn er luxe vleeswaren, kaas, kant en klare tapas- en ovenschotels, peper-cognacboter, verse tagliatelle en gevulde paprika’s in het assortiment van het luxelabel. “Aan kwaliteit en bereidingsgemak is extra aandacht besteed en de intentie is om het assortiment in 2010 verder uit te breiden”, aldus de directie van Spar.

Naast versproducten krijgt ook een aantal andere artikelen het predikaat ‘de lekkerste smaak van Spar’. De organisatie stelt dat het hierbij gaat om espressobonen van topkwaliteit en koffiepads gemaakt van speciaal geselecteerde koffiebonen. Veel Spar-winkels zullen hun klanten dit jaar in de weken 50, 51 en 52 via een ‘moonlight-shoppingavond’ kennis laten maken met alle nieuwe producten.

Bron: LevensmiddelenKrant