HomeUncategorizedNVC organiseert PPT FOOD Learnshops Trends en Innovaties

NVC organiseert PPT FOOD Learnshops Trends en Innovaties

nvcOp woensdag 18 en donderdag 19 november 2009 wordt in de IJsselhallen te Zwolle de PPT FOOD georganiseerd. Deze vakbeurs is de ontmoetingsplaats bij uitstek voor de Nederlandse voedingsmiddelen- en drankenindustrie. De beurs brengt up-to-date informatie over de laatste ontwikkelingen, van ingrediënten tot machines, van automatisering tot verpakking en van certificering tot hygiënisch verantwoord ingerichte productieruimte.

U kunt zich hier voorregistreren voor gratis toegang tot de beurs. Met uw toegangskaart kunt u tevens de Empack Zwolle bezoeken welke tegelijkertijd plaatsvindt in de IJsselhallen.

Het NVC organiseert op woensdag 18 november de PPT FOOD NVC Learnshops Trends en innovaties. Tijdens deze learnshops worden een aantal productinnovaties op het gebied van het verpakken van food products gepresenteerd.

Op donderdag 19 november vindt de PPT FOOD NVC Learnshop Process Packaging plaats. Hier worden de mogelijkheden belicht die het verpakken biedt om in de procesindustrie (basismaterialen, chemie, ingrediënten, voedingsmiddelen) de kosten te verlagen en de omzet te vergroten. De meest recente ontwikkelingen komen ter sprake, met drie hoofdaspecten: wet- en regelgeving, nieuwe transportverpakkingen en ICT.

Gedurende de gehele beurs bent u van harte welkom op de NVC-stand, standnummer 1126 voor uw verpakkingsvraagstukken en informatie over o.a. de nieuwe NVC Workshop Wetgeving Voedselcontactmaterialen.

Kijk voor meer informatie op www.nvc.nl