HomeUncategorizedNieuwe girsac-in-row van Freshpack Handling Systems

Nieuwe girsac-in-row van Freshpack Handling Systems

Freshpack Handling Systems uit ’s-Gravenzande introduceert een nieuwe verpakking voor uien. De traditionele ‘uien op de rij’ ofwel ‘knoflook’ verpakking kan worden vervangen door de Girsac-in-row verpakking. Het grote voordeel van de revolutionaire Girsac-in-row verpakking is dat er geen clipdraad meer gebruikt hoeft te worden om de verpakking te sluiten. Dit betekent dat er geen clipdraad restafval meer is. De Girsac-in-row verpakking wordt, net als een traditionele Girsacverpakking, gesloten door de twee stroken film aan de boven- en onderkant dicht te sealen.

Mooie presentatie
Het film van deze nieuwe verpakking kan in hoge resolutie, full colour, worden bedrukt en het geëxtrudeerde net is in alle kleuren beschikbaar. Op deze manier kunnen de 3 of 4 uien op de rij, op een exclusieve, mooie manier worden gepresenteerd. Naast uien is de Girsac-in-row ook geschikt om citroenen en grapefruit in te verpakken.

Girsacmachine
Sorma, het Italiaanse moederbedrijf van Freshpack Handling Systems, heeft de standaard Girsac-machine (Sorma BRT-134) aangepast om de Girsac-in-row mee te verpakken. De diameter van de buis is kleiner, de stroken film zijn smaller en er wordt gebruik gemaakt van geëxtrudeerd net.

Voor meer informatie:
Romke van Velden
Freshpack Handling Systems
Buijs Ballotstraat 17a
Postbus 15
2690 AA  ‘s-Gravenzande
Tel.: (0174) 61 01 01
Fax: (0174) 62 68 75
www.freshpack-hs.nl
info@freshpack-hs.nl