HomeUncategorizedKruistafel gebaseerd op lineaire synchroonmotoren

Kruistafel gebaseerd op lineaire synchroonmotoren

Ruchservomotor is producent van lineare motoren en direct aangedreven systemen met hoge nauwkeurigheid, belasting en snelheid, zoals bijvoorbeeld de kruistafel 2D-24-1054-550 welke onder meer geschikt is voor verpakkingsmachines. De kruistafel bestaat uit twee assen X en Y gebaseerd op lineaire synchrone servomotoren, gebouwd in aluminium profielen met rollen-geleidingen en magnetische encoder. De y-as is gemonteerd op de loper van de X-as gebruikmakend van paspennen.

De motor bestaat uit een vaste stalen plaat met verlijmde permanent magneten (stator), beschermd door een roestvrijstalen topplaat, en beweegbare gelamineerde stack met windingen (forcer). De windingen zijn ingegoten in thermisch geleidende epoxy. De soepelheid van beweging wordt bewerkstelligd door sinusoïdale commutatie van de stroom door de motor fasen.

Toepassingen

Pick en place machines, laser snijden, verpakkingsmachines en manipulatoren.

Belangrijkste eigenschappen

  • Piekkracht: 323 N 
  • Maximum snelheid: 4.6 meter per seconde 
  • Herhaalnauwkeurigheid: 5 micron 
  • Resolutie: 1 micron

Laser 2000 Benelux is gespecialiseerd in de distributie van lasers, op laser gebaseerde systemen, optische test- en meetapparatuur, optische componenten en fiber optiek voor industriële en wetenschappelijke toepassingen.

Voor meer informatie:
Laser 2000 Benelux

Voorbancken 13a
3645 GV Vinkeveen
T (0297) 26 61 91
F (0297) 26 61 34
www.laser2000.nl