HomeUncategorizedBonduelle Pure genomineerd

Bonduelle Pure genomineerd

bonduelle

Op 17 november beloont het Voedingscentrum gezonde initiatieven uit de levensmiddelensector met het predicaat “Jaarprijs Voedingscentrum 2009”. De vijf genomineerden zijn bekend en één van de genomineerden is Bonduelle Pure van Bonduelle. Niet alleen een vakjury beslist welk product de prijs wint, ook Nederland stemt online mee. De winnaar wordt als afsluiter van het symposium “Goedkoop eten moet gezonder” in Burgers' Zoo te Arnhem bekend gemaakt.

Gezondere producten en initiatieven verdienen een beloning. Daarom heeft het Voedingscentrum de Jaarprijs in het leven geroepen. Met deze titel mag de winnaar van ons 1 jaar lang goede sier maken.

Eén van de genomineerden is Bonduelle Pure van Bonduelle. Dit is een geheel  vernieuwd en verbeterd assortiment van losgevroren diepvriesgroenten in een handige stazak. Alle groenten zijn geselecteerd op de beste kwaliteit.De diepvriesgroenten worden direct na het oogsten verwerkt en ingevroren, zodat vitamines, smaak en kleur behouden blijven. Diepvriesgroenten zijn een ideaal alternatief voor vers: ze zijn niet alleen nét zo gezond als verse groenten, maar zijn door het hele jaar verkrijgbaar en daarmee ideaal om altijd op voorraad te hebben in uw vriezer.

Bron: Voedingscentrum