HomeUncategorizedBeste automatiserings case van Benelux op Industry & Automation

Beste automatiserings case van Benelux op Industry & Automation

Met de beste automatiserings case heeft Industry & Automation 2010 een primeur op de beurs. Tijdens de vakbeurs voor industriële automatisering wordt voor de eerste keer een prijs uitgereikt voor de beste business case op het vlak van automatiseringsoplossingen voor de industrie in Nederland en België.  Cases kunnen betrekking hebben op de implementatie van een industriële automatiseringsoplossing, toepassing of product.

De eindgebruiker bepaalt uiteindelijk welke case het meest inspirerend, motiverend, informerend en innovatief is en het beste heeft bijgedragen aan zijn doelstellingen. De winnaar wordt begin juli 2010 bekend gemaakt. Industry & Automation vindt plaats van 5 tot en met 8 oktober 2010 in Jaarbeurs Utrecht.

Betere profilering

Volgens Project Manager Annette Bos helpt de wedstrijd leveranciers om zich beter bij de potentiële investeerders te profileren. “Veel automatiseringsproducten, toepassingen of oplossingen zijn namelijk niet tastbaar. De implementatie ervan is vaak een ingewikkeld en ingrijpend traject en daardoor lastig te verkopen. Vaak gaat het om toegevoegde waarde, het vergroten van inzichten of de flexibiliteit van het productie proces. Cases zijn bij uitstek hét middel om dit traject wel tastbaar te maken. Ervaringsverhalen van collega’s zeggen immers meer dan brochures, producten en websites.”

Uit ervaring is gebleken dat leveranciers al vaker succesvol gebruik maken van cases. “Veel bezoekers van Industry & Automation nemen deel aan het inhoudelijke programma, waarbij leveranciers gemakkelijker communiceren met behulp van cases. Met deze wedstrijd willen we onze deelnemers nog meer mogelijkheden geven om zich bij de potentiële investeerders te profileren”, aldus Annette Bos.

Deelname aan de wedstrijd

Vanaf begin november zullen leveranciers worden geïnformeerd over de wedstrijd. Deelname aan de beste automatiserings case is uitsluitend mogelijk voor leveranciers, die exposant zijn op Industry & Automation of een van de andere beurzen van de Industriële Week. Bovendien kunnen ze alleen meedoen in samenwerking met de eindgebruiker. De deadline voor het insturen van een case is 1 april 2010. Vervolgens zal een vakkundige jury alle inzendingen beoordelen.

Op 1 mei 2010 worden de nominaties voor de tien beste cases bekendgemaakt. De genomineerde cases worden digitaal gepresenteerd aan de eindgebruikers en bezoekers van Industry & Automation en er kan gestemd worden. De vijf beste cases zullen begin juli bekend worden gemaakt.  Zij mogen zich presenteren op de beursvloer. De uiteindelijke winnaar mag tijdens de beurs dagelijks een presentatie houden. De nummers twee tot en met vijf mogen 1 keer presenteren.

Industry & Automation is samen met de beurzen Aandrijftechniek, Industrial Processing en Macropak onderdeel van de Industriële Week en vindt plaats van 5 tot en met 8 oktober 2010 in Jaarbeurs Utrecht.

Kijk voor meer informatie op www.industry-and-automation.nl