HomeAdvertorialMultivac verpakt kleine batches vlees flexibel en verantwoord

Multivac verpakt kleine batches vlees flexibel en verantwoord

Zoek je een flexibele oplossing voor het verpakken van vlees(producten) in kleine of middelgrote batches? De oplossingen van Multivac voor zowel rauw als verwerkt vlees bieden een uitstekend investeringsrendement. Voor slechts 30 euro per dag kun je instappen.

Met onze dieptrekverpakkingsmachines, traysealers en vacumeermachines kun je allerlei soorten verpakkingen produceren. De verpakkingen zien er bovendien niet alleen aantrekkelijk uit maar zijn ook zuinig in het gebruik van materiaal én voldoen aan alle huidige recyclevereisten

De R 085 biedt als instapmachine uitgebreide configuraties bij standaardtoepassingen. Het verwerkt zachte en harde folies voor vacuüm-, seal-only en MAP-verpakkingen en vereist slechts een klein werkoppervlak met een lengte van nog geen 2,5 meter. Als R 085 e-concept werkt de machine uitsluitend elektrisch, zonder perslucht- en koelwateraansluiting. Hierdoor is deze machine op meerdere plaatsen inzetbaar binnen de productie.

Voor de wat grotere batches én snelle productwissels kies je voor de compacte automatische traysealer T 305. Het werktuig kan tot 4 sporen uitgevoerd worden en trays voor seal-only, MAP- en skintoepassingen verwerken. Dankzij de modulaire bouw kan de invoerbaan van de T 305 perfect aan de productieomgeving worden aangepast.

Nieuwsgierig? Breng dan een bezoek aan onze stand op de Slavakto. Wij zorgen dat de koffie klaarstaat!

Lees verder