HomeMachinesEtiketteren en printenDomino biedt serialisatie op hoge snelheid voor farmacie

Domino biedt serialisatie op hoge snelheid voor farmacie

Domino Printing Sciences (Domino) kondigt de nieuwe U510 aan – een ultramodern UV-lasercodeersysteem voor permanente codes op wit en gekleurd plastic, inclusief farmaceutische flessen van HDPE en LDPE (hoge- en lagedichtheidpolyethyleen). De U510 heeft ingebouwde gegevensserialisatie en traceerbaarheidsbeheer en werkt in combinatie met Domino's vision inspectiesystemen om een volledig geïntegreerde oplossing te bieden voor geserialiseerde codes op farmaceutische producten.

Net als de bestaande laserreeks van Domino is de U510 ontwikkeld voor fabrikanten met serialisatievereisten bij hoge snelheden. Deze oplossing biedt geverifieerde serialisatie met een audittraject zodat fabrikanten kunnen voldoen aan 21 CFR Part 11. En bij integratie met de R-Serie vision systemen van Domino worden alle codes al bij het printen gecontroleerd en geverifieerd.

“We zijn blij dat we een UV-laser voor coderen op plastic ondergronden op de markt kunnen brengen”, zegt Dr. Stefan Stadler, Team Lead bij de Domino Laser Academy. “De U510 is een geweldige oplossing voor permanente, hoge kwaliteit codering en brengt grote voordelen met zich mee voor farmaceutische fabrikanten die geserialiseerde codes op medische flessen moeten aanbrengen.”

www.dominobenelux.com