HomeNieuwsZwager Techniek toont ambitie met modulair opgebouwde machines

Zwager Techniek toont ambitie met modulair opgebouwde machines

Zwager Techniek, een ambitieuze importeur van verpakkingsmachines en leverancier van innovatieve verpakkingssystemen, toonde onlangs haar ambities met de verticale vulmachine Cubix van Prewa. Deze nieuwe generatie RVS-machines voldoet volgens Peter Paul Zwager van Zwager Techniek aan de hoogste eisen van hygiëne, snelheid en gemak van omstellen naar andere formaten en/of folies.

“De boxmotion-machines zijn uitgevoerd in full-servo voor de hoogste snelheid tot wel 180 zakjes per minuut en geven de mogelijkheid de machine zelfs intermitterend te laten werken. Qua techniek standaard uitgevoerd met Siemens PLC en Siemens Motion. De machines zijn modulair opgebouwd en vriendelijk om te bouwen en uit te breiden met opties als Quattroseal, blokbodemzakken en dergelijke. De machines van Prewa worden ruim ingezet voor het verpakken van vis, kaas, diepvries, frites, maar ook voor vers gesneden groenten en zoetwaren”, alus Peter Paul Zwager.

Zwager Techniek is een succesvolle leverancier van kwalitatief hoogstaande verpakkingsmachines voor food, non-food, farmaceutische en technische/chemische producten. Vanuit het kantoor met eigen werkplaats in Beverwijk levert Zwager Techniek een breed scala aan verpakkingssystemen door de Benelux. De leverancier beschikt bovendien over een eigen technische dienst die verantwoordelijk is voor de installatie en nazorg.

Kijk voor meer informatie op www.zwagertechniek.nl.