HomeMachinesPrimair verpakkenZwager Techniek presenteert primeurs van Reepack en Delfin

Zwager Techniek presenteert primeurs van Reepack en Delfin

Van 9 t/m 11 april zal Zwager Techniek aanwezig zijn op de Empack beurs in Gorinchem. Mis deze kans niet om Zwager Techniek te ontmoeten en meer te weten te komen over hun nieuwste technologieën en oplossingen. Zo heeft Zwager Techniek namelijk twee heel leuke primeurs.

Van Reepack introduceert Zwager Techniek de high-end automatische traysealer Reemaster 700. Deze machine is tot stand gekomen door een uitgebreid onderzoek naar de behoefte uit de markt en in samenwerking met hun partners. De Reemaster 700 kan tot 20 slagen per minuut met topseal en tot 16 slagen per minuut in MAP meerdere trays in de tool sluiten. Met een speciaal index systeem om de trays op positie te zetten, open design om eenvoudig te reinigen en onderhoud te doen en een innovatieve tool voor het sluiten van de schalen welke eenvoudig gewisseld kan worden zonder gereedschap is deze machine een echte innovatie te noemen.

Zwager Techniek gaat het Italiaanse merk Delfin in het programma opnemen. Dit merk maakt sinds 1996 flowpackers voor de food en non-food. Delfin heeft een breed programma met een instap compacte stand-alone flowpacker tot aan volledige high capacity flowpackers. Op de beurs zullen wij het model Flowpacker AURIGA tonen voor het verpakken van brood- en banketproducten. Deze flowpackmachine is bij uitstek geschikt voor flexibel verpakken, nauwkeurig en gemakkelijk instelbaar.

Op de Empack toont Zwager Techniek verder de verticale vorm-, vul- en sluitmachine Prewa 350 met het intermitterende servo aangestuurde sealbekken, geschikt voor zowel vers of diepvries producten en snel omstelbaar is naar diverse zakgroottes.

Naast de Reemaster 700 presenteert Zwager Techniek ook hun compacte traysealer Reebasic welke volledig mechanisch is uitgevoerd, een compacte dieptrekmachine model E05 en de high-end RVS Flowpacker Reeflow 200 voor het verpakken van onder andere gehakt en hamburgers in een flowpack verpakking.

De positief en negatieve uitweegsystemen van Dutch Weighing Company zal Zwager Techniek tonen in combinatie met hun traysealer en flowpackers. Deze weegsystemen geven met de vernieuwde software nog beter zicht op de productie efficiency en de hoeveelheid ingrediënten gebruikt tijdens productie.

www.zwagertechniek.nl