HomeNieuwsZwager Techniek breidt assortiment uit met Mondini Platformer

Zwager Techniek breidt assortiment uit met Mondini Platformer

Zwager Techniek is een succesvolle leverancier van kwalitatief hoogstaande verpakkingsmachines voor food, non-food, farmaceutische en technische/chemische producten. Onlangs heeft Zwager Techniek haar productassortiment uitgebreid met de Mondini Platformer, een revolutionaire thermovormer. De fabrikant Mondini staat voor betrouwbaar, toekomstgericht, onderscheidend, innovatief, kostenefficiënt en milieuvriendelijk.

De wereld van vers verpakken is verdeeld in thermovormen (dieptrekken) en traysealen. “Met thermovormen maakt de gebruiker een low cost verpakking, met traysealen een hoge kwaliteitsverpakking met enorme flexibiliteit”, legt Peter-Paul Zwager van Zwager Techniek uit. “Als een trayseallijn wordt uitgebreid met de Mondini Platformer, dan kan de gebruiker alle kanten op met de verpakkingslijn. Dieptrekken en traysealen; het beste van beide werelden.”

Met de Mondini Platformer kan er in-line snel geschakeld worden van thermovormen met folie vanaf de rol naar voorgevormde schalen of elke andere productdrager die de gebruiker wenst. Peter-Paul Zwager: “Met Mondini wordt een uiterst flexibele verpakkingslijn gecreëerd. Hiermee kunnen producten tegen de laagste prijs efficiënt en optimaal verpakt worden. De Mondini Platformer is bovendien te plaatsen in een trayseallijn van elk merk.”

Kijk voor meer informatie op www.zwagertechniek.nl.