HomeNieuwsMachinesZwager Techniek biedt oplossing voor optimaal verpakken van AGF

Zwager Techniek biedt oplossing voor optimaal verpakken van AGF

Zwager Techniek is een succesvolle leverancier van kwalitatief hoogstaande verpakkingsmachines voor food, non-food, farmaceutische en technische/chemische producten. Ook voor de nieuwe verpakkingstrend in de AGF-sector, namelijk schalen die voorzien zijn van een bedrukte of onbedrukte topsealfolie, heeft het bedrijf de juiste traysealer. “Met ons uitgebreide gamma van zowel Mondini als Reepack bieden wij altijd de juiste oplossing”, licht Zwager Techniek toe.

Door verpakkingen te voorzien van topsealfolie is geen apart deksel meer nodig op de schaal. Zwager Techniek: “De verpakking is strak, sterk en geeft een unieke presentatie en heldere productbescherming. Bovendien worden besparingen gerealiseerd op de arbeidskosten en wordt het gebruik van verpakkingsmateriaal gereduceerd.”

Zwager Techniek biedt oplossingen voor iedere toepassing, van handmatige machines tot aan compleet automatische verpakkingslijnen. “Onze fabrikanten hebben zich wereldwijd bewezen, meer dan 10.000 installaties hebben hun weg gevonden. Vanuit ons kantoor met eigen werkplaats in Beverwijk leveren wij een breed scala aan verpakkingssystemen. Onze eigen technische dienst staat u 24/7 bij voor optimale service en begeleiding.”

Kijk voor meer informatie op www.zwagertechniek.nl.