HomeNieuwsZwager Techniek biedt beste van beide werelden met Mondini Platformer

Zwager Techniek biedt beste van beide werelden met Mondini Platformer

Traysealen en ook in lijn schalen maken? Zwager Techniek biedt de oplossing met de Mondini Platformer, een revolutionaire thermovormer om zelf trays in lijn te maken met minder van 1 procent restfolie afval.

De wereld van vers verpakken is verdeeld in thermovormen (dieptrekken) en traysealen. Met thermovormen maakt u een ‘low cost' verpakking, met traysealen een hoge kwaliteitsverpakking met enorme flexibiliteit. Combineer de trayseallijn met de Mondini Platformer en u kunt met uw verpakkingslijn alle kanten op: dieptrekken en traysealen, het beste van beide werelden.

Met Mondini creëert u de meest flexibele verpakkingslijn en kunt u tegen de laagste prijs efficiënt en optimaal verpakken. Snel omschakelen van in-line thermovormen met de Platformer met folie vanaf de rol naar voorgevormde trays. De Platformer is te plaatsen in combinatie met diverse merken traysealers.

Of u nu een kleine stand-alone sealmachine zoekt of een volledig geïntegreerde hoge capaciteits traysealer, Mondini heeft voor u de juiste oplossing door de unieke platform-methode. Met snel verwisselbare tools zijn verschillende verpakkingsvormen mogelijk: heatseal, MAP (verpakken onder beschermde atmosfeer), skinverpakken (Darfresh on tray) en skinverpakken op karton (Slimfresh).

Klik hier om een filmpje te bekijken…

Kijk voor meer informatie op www.zwagertechniek.nl.