Home Nieuws Machines Zoetwaren- en snackindustrie verdiept zich in oplossingen van Schubert

Zoetwaren- en snackindustrie verdiept zich in oplossingen van Schubert

Meer dan 50% meer bezoekers dan vorig jaar is de positieve conclusie van Schubert na de internationale beurs voor de zoetwaren- en snackindustrie ProSweets in Keulen. De zoetwarenindustrie, van grote tot kleiner producenten, maakte van de gelegenheid gebruik om zich volledig te verdiepen in de efficiënte verpakkingsoplossingen van Gerhard Schubert.

Dit resulteerde in verschillende definitieve projecten voor verschillende automatiseringsoplossingen. De expertise van de dochteronderneming van Schubert Packaging Systems in kant-en-klare lijnen en consultancy op het gebied van engineering was ook zeer gewild.

Op ProSweets in Keulen presenteerde Schubert de nieuwe machineserie Lightline. Hiermee biedt Schubert drie aantrekkelijk geprijsde en vooraf geconfigureerde machines voor standaard verpakkingstaken, waaronder een flowpacker uitgerust met de nieuwste sealtechnologieo m warmtegevoelige producten zoals chocolade voorzichtig te kunnen verpakken en toch het hoogste prestatieniveau te behouden.

www.schubert.group