HomeNieuwsZip-Pak lanceert nieuwe hersluitbare verpakking

Zip-Pak lanceert nieuwe hersluitbare verpakking

zippak

Zip-Pak heeft onlangs een nieuwe flexibele en hersluitbare zak, de Zip360, geïntroduceerd. Deze zak heeft een brede opening en een tuit, zodat deze gebruiksgemak heeft bij meerdere toepassingen. Bovendien kan de Zip360 volledig bedrukt worden voor een betere presentatie. “Ons doel is om merkeigenaren een vooruitstrevende verpakking te bieden. De Zip360 is een innovatieve zak die inspeelt op de behoefte aan gebruiksgemak van de consument”, aldus marketing manager Elizabeth Sheaffer van Zip-Pak.

zippak-logoDe zak is ontwikkeld in samenwerking met Triangle Package Machinery en Printpack. Dankzij de brede opening is het product goed uit de zak te halen. Toepassingen zijn bijvoorbeeld snack mixen, bevroren kip, koekjes, crackers en dierenvoeding. Aangezien de Zip360 ook een tuit heeft, is deze ook geschikt voor het verpakken van ontbijtgranen en groente. Doordat de verpakking hersluitbaar is, is het niet nodig om de inhoud in een aparte bewaardoos of -bus te doen om deze vers te houden.

In vergelijking met traditionele bag-in-box applicaties vermindert de Zip360 bovendien de benodigde hoeveelheid materiaal aanzienlijk. Dat heeft Zip-Pak door een onafhankelijk onderzoeksorgaan laten onderzoeken.

Kijk voor meer informatie op www.zippak.com.