HomeThema'sEmpack Den Bosch 2011ZIM Pack toont verticale verpakkingsmachine, kartonneermachine en casepacker op Empack

ZIM Pack toont verticale verpakkingsmachine, kartonneermachine en casepacker op Empack

zimpack-empack

ZIM PACK zal aanwezig zijn op de Empack Den Bosch 2011 en wel op stand nummer V1015. Op de ZIM Pack stand zullen wij u de eenbanige verticale verpakkingsmachine FB 80-100 van SN-Machinenbau, de semi automatische kartonneermachine AIR van Langenpac, de automatische casepacker CM/TP 25 van Meurer en de nieuwste range van hersluitbare zipper materialen van Elplast tonen.

De sachetspecialist SN-Maschinenbau GmbH met de FB 80-100, deze eenbanige verticale sachet verpakkingsmachine zal op de Empack vlakke sachets produceren, met een maximale capaciteit van 90 slagen per minuut.

De kartonneer specialist LANGENPAC met haar semi automatische kartonneermachine, de AIR. Deze kartonneermachine is een semiautomatische uitvoering en is speciaal bedoeld voor lagere capaciteiten, waar veel flexibiliteit wordt gevraagd, en dit alles tegen een zeer scherpe prijs.

De eindverpakking specialist MEURER GmbH met de CM/TP 25, automatische casepacker. Voor het casepacken van meerdere product configuraties in tray, amerikaanse vouwdoos of wrap around.

De zipper specialist ELPLAST met de nieuwste range van hersluitbare zipper materialen, voor toepassingen op zowel horizontale sachetmachines, als ook op verticale VVS machines.

Empack Den Bosch 2011 – Stand V1015

Kijk voor meer informatie op www.zimpack.nl.