HomeThema'sEmpack en Packaging Innovations Utrecht 2018ZIM Pack presenteert mogelijkheden op Empack Utrecht

ZIM Pack presenteert mogelijkheden op Empack Utrecht

ZIM Pack, agent van verpakkingsmachines voor de food- en non-food sector, zal aanwezig zijn op de komende editie van Empack in Utrecht. Op haar stand (A106) informeert het bedrijf bezoekers over de laatste ontwikkelingen van SN-Maschinenbau, Universal-Pack, Meurer en Elplast.

SN-Maschinenbau

SN-Maschinenbau heeft een nieuwe sachetmachine, van het type FM060, voor het maken van stazakken van de rol met zipper. Dit nieuwe model is volgens ZIM Pack een flexibele machine tegen een concurrerende prijs. Daarnaast informeert Zim Pack graag over de laatste ontwikkelingen op het gebied van ultraclean verpakken in sachets.

Universal-Pack

Universal-Pack introduceert een nieuwe flexibele en compacte stickpack machine, namelijk de Alfa Flexi. Ook worden de laatste ontwikkelingen op het gebied van meerbanige verticale stickpack- en sachetmachines gedemonstreerd.

Meurer

Meurer is gespecialiseerd in eindverpakken. De CM/TP 25 is een automatische casepacker voor het casepacken van meerdere productconfiguraties in tray, Amerikaanse vouwdoos of wrap around (shelf ready, SRP).

Elplast

Elplast heeft een nieuwe range hersluitbare zippermaterialen. Zo ook de nieuwe Eco-Zip, een volledig composteerbare zipper. Het bedrijf biedt tevens de mogelijkheid voor zippers met een geluidje of een luchtje. Geschikt voor toepassingen op zowel horizontale sachetmachines, als ook op verticale VVS machines.

www.zimpack.nl