Home Nieuws Zevende Tramper seallijn zorgt voor fikse capaciteitsverhoging bij VEZET

Zevende Tramper seallijn zorgt voor fikse capaciteitsverhoging bij VEZET

Tramper Technology heeft een belangrijke rol vervuld in de uitbreiding van de productiecapaciteit bij VEZET in Warmenhuizen. Bij deze gerenommeerde groente- en fruitverwerker werd onlangs de zevende Tramper seallijn geleverd voor de assemblage-afdeling voor maaltijdsalades. De geleverde seallijn is van het type Tramper S-580, het grootste type uit het gamma van Tramper.

Kwaliteit en bedrijfszekerheid zijn kernwaarden die hoog in het vaandel staan bij VEZET. De ervaringen op dit gebied met de 6 andere Tramper seallijnen waren dusdanig positief, dat men weer voor een Tramper lijn heeft gekozen. De machines hebben een robuuste bouw en kunnen continu op hoge snelheden hun werk verrichten. Stilstand in het productieproces kan men zich absoluut niet veroorloven en ook hier hebben de Tramper machines hun betrouwbare werking ruimschoots bewezen.

Een ander belangrijk selectiecriterium voor VEZET is de flexibiliteit in de uitvoering van de seallijn. Men weet uit ervaring dat men in het bijzonder op dit gebied Tramper zomaar niet teveel vraagt. De geleverde Tramper seallijn is totaal 30 meter lang, waarvan de servogestuurde invoerbaan met 24 meter het langste deel voor zijn rekening neemt. De invoerbaan is volledig 2-baans uitgevoerd en leent zich voor het assembleren van de maaltijden met diverse automatische afvulstations.

Voor de aanvoer van trays is de invoerbaan aan het begin voorzien van 2 servogestuurde trayontnesters. Aan het eind van de invoerbaan bevindt zich het 2-baans sealstation dat per slag 8 middelgrote trays onder MAP condities verpakt.

Met deze uitbreiding heeft VEZET opnieuw een uitstekende investering voor de toekomst gedaan.

Kijk voor meer informatie op www.trampertechnology.nl of stuur een e-mail naar sales@ttbv.nl.