HomeNieuwsBedrijven en personenZetes ontvangt ISO-certificering voor labelproductie en breidt aanbod uit met nieuwe productielijn

Zetes ontvangt ISO-certificering voor labelproductie en breidt aanbod uit met nieuwe productielijn

zetes-iso-2

Zetes, een toonaangevende pan-Europese leverancier van oplossingen en diensten voor de automatische identificatie van personen en goederen, heeft de ISO 9001:2008-certificering gekregen voor haar labelproductie. De certificering geldt zowel voor de fabriek als een nieuwe productielijn, die standaardlabels aanmaakt met een innovatief grondvel. De grootste voordelen ervan zijn de milieuvriendelijkheid, de afdrukkwaliteit, de uitstekende prestaties en de stabiele prijs.

zetes-logoZetes' eigen labelproductie past in de strategie om klanten totaaloplossingen te bieden op Printing en Print & Apply vlak. Haar standaardlabels worden gebruikt door klanten in heel Europa. De labels zijn universeel en gecertificeerd zodat ze compatibel zijn met alle printers die op de markt beschikbaar zijn: Zebra, Sato, Datamax, Tec, Intermec, Cab enz.

Een nieuwe, milieuvriendelijkere labelreeks voor extra productiviteit

De nieuwe productielijn introduceert labels met een innovatief grondvel. Het wordt geproduceerd volgens de meest recente milieurichtlijnen en levert grote voordelen op. Dankzij het geavanceerde materiaal vergroten klanten hun productiviteit met 25% en laten ze hun Print & Apply uitrusting optimaal functioneren. De oplossing garandeert een optimale afdrukkwaliteit en scheurt in vergelijking met traditionele grondvellen minder af. Bovendien zijn de nieuwe grondvellen te recyclen en is de prijs stabieler dan bij vellen op basis van papier.

De nieuwe productielijn is het resultaat van Zetes' continue inspanningen op het vlak van onderzoek & ontwikkeling en innovatie, en het continu zoeken naar duurzame oplossingen.

zetes-iso-1

Kijk voor meer informatie op www.zetes.nl.