HomeNieuwsBedrijven en personenZetes neemt activiteiten Phi Data over en versterkt positie in Nederland

Zetes neemt activiteiten Phi Data over en versterkt positie in Nederland

zetes-logoZetes, een toonaangevende pan-Europese leverancier van oplossingen en diensten voor de automatische identificatie van personen en goederen, kondigt aan dat het de activiteiten van Phi Data overneemt. Het bedrijf werd in oktober failliet verklaard en was op zoek naar een overname partij. De bestaande Zetes teams in Nederland worden zo versterkt. Met de nieuwe vestiging vergroot Zetes haar geografische aanwezigheid in Nederland en biedt zij haar klanten een nog betere dienstverlening.

Phi Data ontwerpt, programmeert, integreert en onderhoudt Auto-ID en datacollectie oplossingen. Deze worden toegepast in uiteenlopende branches zoals industrie, logistiek, gezondheidszorg, nutssector, overheid en financiële instellingen. De kennis en ervaring passen perfect in het aanbod van Zetes.

Alain Wirtz, CEO Zetes Groep: “We zijn erg blij met de overname van de activiteiten van Phi Data, het is helemaal in lijn met de strategie van de Groep om onze aanwezigheid in Europa te versterken en een lokale dienstverlening te versterken. Deze overname, die geen aanzienlijke impact zal hebben op de balansstructuur van Zetes, kon snel gerealiseerd worden dankzij de netto kaspositie van de Groep.”

Marcel Kars, Senior VP Central Europe bij Zetes: “We verwelkomen het team van Phi Data,  dat zal worden opgenomen in de Nederlandse Zetes organisatie. Met een betere geografische dekking blijven we onze expertise en ervaring ten dienste stellen van Nederlandse bedrijven die op zoek zijn naar robuuste en betrouwbare oplossingen voor een optimaal beheer van hun logistieke processen.”

Kijk voor meer informatie op www.zetes.nl.