HomeNieuwsZetes biedt totaalpakket aan etiketteeroplossingen

Zetes biedt totaalpakket aan etiketteeroplossingen

zetes-labelling

Als Zetes Labelling Systems maken wij sinds kort deel uit van Zetes Group en bieden hierdoor een nog breder productenpakket op het gebied van etiketteeroplossingen. Zetes is Europees marktleider op het gebied van ontwikkeling en implementatie van elektronische identificatie van goederen en personen en heeft vestigingen in twaalf landen. Als voormalig Bopack Systems zijn wij in veertig jaar gegroeid van een bescheiden familiebedrijf tot een professionele klantgerichte totaalleverancier op etiketteergebied. De Nederlandse vestiging van Zetes Labelling Systems bestaat uit tien medewerkers, waarvan een groot deel een technisch ondersteunende functie heeft.

zetes-logoDe print- en etiketteersystemen worden in eigen beheer ontwikkeld in de vestiging te Wommelgem, België. Hierbij wordt gebruik gemaakt van bestaande basisconcepten, eventueel aangevuld met klantspecifieke aanpassingen. Sinds kort  beschikt Zetes Labelling Systems ook over een standaardlijn palletapplicatoren en print- & apply-systemen. Vanaf de aanvraag tot en met de installatie en aftersales verzorgt Zetes het complete traject, ondersteund door een eigen development team en softwareafdeling.

Bezoek ons tijdens de Tuinbouwrelatiedagen, welke van 9 t/m 11 februari worden gehouden in Evenementenhal Gorinchem! U vindt ons op stand 296!

Voor meer informatie:
Zetes Labelling Systems
Polyanderweg 9
3218 XT  Heenvliet
T (0181) 66 44 77
F (0181) 66 43 80
www.zetes.nl
labeling@nl.zetes.com