Zelfs de student blijft plakken bij etikettendrukkerij Altrif Label

Om zich zo breed mogelijk te ontwikkelen lopen de meeste mbo-studenten stage bij verschillende bedrijven. Maar soms klikt het zo goed en valt er nog zo veel nieuws te leren, dat de student en het erkende leerbedrijf opnieuw voor elkaar kiezen. Zo ook Patty Rugenbrink en Altrif Label in Roosendaal.

De deur staat altijd open

Dat de etikettendrukker in 2016 onderdeel werd van drukkerijgroep St-Luc Labels & Packaging is goed nieuws voor zowel de klant als de student. Klanten kunnen voortaan rekenen op een totaaloplossing voor etiketten, foliebedrukking, flexibele verpakkingen en vouwkarton. Ook voor de student zijn er nu meer mogelijkheden, want of je nu een opleiding volgt in verkoop, marketing, grafische vormgeving, drukken, financiën of hr – bij Altrif Label staat de deur altijd open voor een stage of leerbaan.

Persoonlijke ontwikkeling

“We hebben hier een mooi succesverhaal te pakken; helemaal super”, zegt HR manager Roy Veldhoven over Patty. “Toen ze na een eerdere stage opnieuw bij ons aanklopte voor een leerbaan, gaven we haar graag de kans. Bij de begeleiding vinden we het belangrijk om maatwerk te leveren. Naast de voorgeschreven elementen kom je hier tenslotte ook om aan je persoonlijke ontwikkeling te werken. De een zoekt een manier om assertiever te worden, de ander wil zijn accuratesse verhogen.”

Lees verder

Bovenstaand artikel staat ook op de website van SBB.