HomeAanbodRobotiserenYaskawa toont oplossingen voor vision en cobots op Empack

Yaskawa toont oplossingen voor vision en cobots op Empack

Yaskawa zal tijdens de Empack in de Brabanthallen in Den Bosch op 5 en 6 april 2023 met verschillende cobot- en robotoplossingen aanwezig zijn. Op stand A04 in hal 2 kunnen bezoekers de uitgebreide mogelijkheden ervaren van de cobots in combinatie met de gebruiksvriendelijke Smart Pendant.

Via de PalletBuilder-software op de Smart Pendant kan een grote productvariëteit gepalletiseerd en ge-depalletiseerd worden, bijvoorbeeld met de HC10 cobot, zoals op de Yaskawa stand wordt gedemonstreerd. PalletBuilder ondersteunt alle conventionele grijpers en de configuratie van de grijperzone kan voor elke individuele cyclus worden aangepast. Vanwege de gebruiksvriendelijke configuratie, setup en maatwerk is een snelle integratie van gerobotiseerd palletiseren mogelijk.

Naast cobots heeft Yaskawa uiteraard al meer dan 40 jaar ervaring met de productie van robuuste en betrouwbare industriële robots, geleverd vanuit de Europese robotfabriek waardoor korte levertijden kunnen worden gegarandeerd. Eén van de robots die uit onze Europese fabriek komt, de GP25-12 handlingsrobot, zal ook worden gedemonstreerd op de Yaskawa stand.

Tijdens de Empack kunnen meer Yaskawa cobots gevonden worden, zoals bij onze partner DH Automation op stand E19 in hal 3. Op de stand van DH zal een cobot palletiser te zien zijn met daarin een HC20 cobot, die vanaf een zeer beperkte ruimte tot vrachtwagenhoogte kan stapelen. Tevens kunnen bezoekers op stand D34 in hal 1 bij partner Robertpack terecht voor een demonstratie met een HC20 cobot.

www.yaskawa.nl