HomeNieuwsBedrijven en personenYamato Scale opent vestiging in Nederland

Yamato Scale opent vestiging in Nederland

yamato-1

Yamato Scale, een wereldwijd opererende onderneming op het gebied van multihead wegers en verpakkingssystemen, heeft recent een vestiging voor de Benelux geopend in Nederland. Deze vestiging, gelegen in Goirle nabij Tilburg, staat onder leiding van Walter ten Bruggencate.

yamato-logo“De voortdurend toenemende vraag naar onze producten en diensten, de steeds hoger wordende eisen van onze afnemers en onze groeiplannen vormden de aanleiding voor de oprichting van Yamato Scale Benelux. Nu comminiceren wij als fabrikant direct met de klant, verkorten de afstand en bieden onze klanten in de Benelux nu een unieke en eerste klas service met ons Yamato ProServ concept”, aldus algemeen directeur Walter Neumann van Yamato Scale.

De medewerkers van Yamato Scale Benelux hebben alleen veel ervaring op verpakkingsgebied en in het bijzonder op het terrein van multihead wegers. “Wij van Yamato Scale Benelux doen al het mogelijk en zo nodig het onmogelijke om onze afnemers steeds de beste producten en een optimale service te bieden. We verheugen ons er op om nu het directe dontact met onze klanten tot stand te kunnen brengen”, aldus Walter ten Bruggencate.

Voor meer informatie:
Walter ten Bruggencate
Yamato Scale Benelux
Edisonstraat 6
5051 DS Goirle
+31 6 55 803 491
www.yamatoscale.nl
ysb@yamatoscale.com