HomeThema'sEmpack Brussel 2011Yamato presenteert nieuwste ontwikkelingen op het gebied van multihead wegers

Yamato presenteert nieuwste ontwikkelingen op het gebied van multihead wegers

yamato-1

Yamato Scale Benelux zal dit jaar voor de eerste keer deelnemen aan Empack Brussel. “Dit is een uitgelezen mogelijkheid onze vele Belgische klanten en relaties te ontmoeten en kennis te laten maken met de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van multihead wegers”, aldus Walter ten Bruggencate van Yamato Scale Benelux.

yamato-logoZo zal de splinternieuwe Dataweigh Omega serie voor de eerste maal in België te zien zijn. Met de Dataweigh Omega wordt, zoals Yamato volgens Walter ten Bruggencate aan zijn stand verplicht is, een groot aantal unieke noviteiten aan de bestaande weegtechnologie toegevoegd. “Naast een grote toename in snelheid en nauwkeurigheid is het vooral de aandacht voor hygiëne die in het oog springt”, zo licht hij toe.

De Dataweigh Omega kenmerkt zich volgens Walter ten Bruggencate voorts door sterk verminderde onderhoudskosten, een zeer laag energieverbruik en verhoogd bedieningsgemak middels vele ‘Auto-Setup' functies en ‘Auto-Tuning' technologie.

Yamato Scale Benelux biedt een volledig scala aan services, van storingsdienst en wisselstukken tot volledige onderhoudscontracten. Daarnaast kunnen klanten rekenen op gedegen adviezen om hun investeringen zo efficiënt mogelijk te benutten.

yamato-interpack

Empack Brussel 2011 – Stand A046

Voor meer informatie:
Walter ten Bruggencate
Yamato Scale Benelux
Edisonstraat 6
5051 DS Goirle
+31 6 55 803 491
www.yamatoscale.nl
ysb@yamatoscale.com