Home Vacatures WPT zoekt Purchasing Manager voor secundaire grondstoffen

WPT zoekt Purchasing Manager voor secundaire grondstoffen

Cycle Link ontzorgt met haar uitgebreide Supply Chain dienstverlening het moederbedrijf Shanying International. Als onderdeel van Cycle Link verbindt WPT in Winschoten vraag en aanbod van secundaire grondstoffen met elkaar. Ze kopen en verkopen oud papier, gerecycled plastic en andere secundaire grondstoffen.

Dankzij hun wereldwijde netwerk kunnen zij op elk moment elke gewenste materiaalsoort laden of lossen. Door hun activiteiten helpen ze het verbruik van natuurlijke grondstoffen te verminderen. Zo dragen ze bij aan de bescherming en versterking van het milieu en de daarmee samenhangende kwaliteit van leven voor toekomstige generaties en aan de toekomstige levensvatbaarheid van hun bedrijf.

Krijg jij energie van het sluiten van inkoopdeals en is onderhandelen je tweede natuur? Dan is deze vacature van Purchasing Manager echt iets voor jou. Als inkoper houd jij niet alleen rekening met de kosten maar ook met de betalingsvoorwaarden, kwaliteit en contractvoorwaarden van de leveranciers. Op deze manier ondersteun jij de strategische doelen van de organisatie. Je ontwikkelt en onderhoudt strategische leveranciersrelaties, dat is waar jij voor staat.

Bekijk vacature