HomeNieuwsWitlofverpakker Reijnpack breidt capaciteit uit tot 40.000 verpakkingen per dag

Witlofverpakker Reijnpack breidt capaciteit uit tot 40.000 verpakkingen per dag

Zo’n 50 jaar geleden startte Marinus Reijngoudt met het telen van witlof en sinds 1978 wordt het product volledig in eigen beheer verpakt. “Vandaag de dag zijn we één van de grootste verpakkingsbedrijven voor witlof in Nederland en werken we met zo'n 50 mensen, die elke dag weer de vraag van onze klanten op een flexibele manier beantwoorden.” Dat vertelt zoon Rien Reijngoudt in een artikel op de website Groentennieuws.nl.

Onlangs is de capaciteit van Reijnpack uitgebreid van tussen de 25.000 en 30.000 verpakkingen per dag naar tussen de 35.000 en 40.000 verpakkingen per dag. Reijnpack biedt haar klanten vele mogelijkheden op het gebied van verpakkingen. “Welke verpakking de klant ook vraagt, bij ons is eigenlijk alles mogelijk”, vertelt Rien Reijngoudt in het artikel.

Reijnpack onderscheidt zich volgens hem niet alleen door flexibiliteit. “Wat ons onderscheidt, is het leveren van kwaliteit. Bij ons gaan kwantiteit en kwaliteit hand in hand. En door zelf te verpakken, kunnen we de handling beperken en zo blijven de producten ook mooi tot in het schap”, vertelt Rien Reijngoudt.

Kijk voor meer informatie op www.reijnpack.nl of klik hier om het volledige artikel te lezen.

Bron: Groentennieuws.nl