HomeNieuwsBedrijven en personenWim van der Meulen nieuwe sales manager GKS Packaging

Wim van der Meulen nieuwe sales manager GKS Packaging

gks-logoWim van der Meulen is per 14 juni in dienst getreden als sales manager bij GKS Packaging. Met zijn komst wordt het team van GKS uitgebreid met een jarenlange ervaring in zowel verpakkingsmachines als verpakkingsmaterialen. Samen met eigenaar Ivo Geukes zal Wim van der Meulen de verkoop in Nederland en de export op zich nemen.

Door de jaren heen is GKS gegroeid tot een innovatieve en toonaangevende producent van verticale vorm-, vul- en sluitmachines. De introductie van de nieuwe Flow verpakkingsmachine, de aanstelling van Wim van der Meulen en de uitbreidingen binnen het productieteam van GKS packaging zijn allemaal stappen die gezet zijn om deze groei door te kunnen zetten. “Door innovatieve ontwikkelingen als de Flow en het gepatenteerde GKS Maxvac systeem hebben we inmiddels bewezen op de goede weg te zijn”, aldus Wim van der Meulen.

“We stellen ons tot doel onze huidige nationale, internationale en onze toekomstige klanten nog beter van dienst te zijn. Dit willen we onder meer realiseren door samenwerkingsverbanden met huidige partners, zoals JFTP/Foodlife en Kronen, verder te intensiveren en door nieuwe strategische partnerships aan te gaan”, besluit de nieuwe sales manager.

Kijk voor meer informatie op www.gkspackaging.com of stuur een e-mail naar info@gkspackaging.com.