HomeNieuwsWijziging in verkoop en service Christiaens komkommersealmachine

Wijziging in verkoop en service Christiaens komkommersealmachine

Christiaens Agro Systems BV uit Neer is toonaangevend in de ontwikkeling en bouw van machines voor de tuinbouw. Al vanaf 1962 is Christiaens Agro Systems leverancier van oplossingen voor machines voor het wassen, snijden, sorteren en verpakken van groenten. Intensieve betrokkenheid bij de markt is één van de belangrijke peilers van dit succes.

christiaens-logoIn 2005 is Christiaens Agro Systems BV begonnen met de bouw van sealmachines voor o.a. komkommers, courgettes, puntpaprika’s enz. Deze machines, volledig uitgevoerd in RVS, werden geleverd onder de naam Ecorap. Deze machine is een verbeterde versie van de vroegere  Vito sealmachine. De onderdelen hiervoor worden in eigen huis gemaakt. Ook worden bijbehorende logistieke systemen zoals transportbanden en rollenbanen door Christiaens Agro Systems gebouwd.

Voorheen had Christiaens Agro Systems BV een samenwerking met Motuma BV in Poeldijk. Zij verzorgden toen het onderhoud en de verkoop van de Christiaens komkommersealmachine; de “Ecorap”. Op 2 november 2009 heeft Christiaens deze samenwerking beëindigd. Inmiddels is Motuma failliet verklaard.

Voor de service van de komkommersealmachine heeft Christiaens nu een samenwerking bereikt met Hortus Supplies International BV en Hortimec VOF.

De samenwerking houdt in, dat Hortus Supplies International BV het alleenrecht heeft om de Christiaens komkommersealmachine te verkopen, service en onderhoud te verlenen en originele onderdelen te leveren.

Graag lichten we een en ander toe op onze gezamenlijke stand op de tuinbouwrelatie dagen in Gorinchem van 9 t/m 11 februari.

Voor meer informatie:

 • Hortus Supplies International BV
  Nico van der Spek
  Aalsmeerderweg 103B
  1432 CJ Aalsmeer
  T +31 297 52 49 19
  service@hsibv.com
 • Christiaens Agro Systems BV
  Angelique Christiaens
  Heldenseweg 15A
  6086 PD  Neer
  T +31 475 594869
  achristiaens@christiaensagro.com

Bron: AGF.nl