HomeNieuwsWijziging in verkoop en service Christiaens komkommersealmachine

Wijziging in verkoop en service Christiaens komkommersealmachine

Christiaens Agro Systems BV uit Neer is toonaangevend in de ontwikkeling en bouw van machines voor de tuinbouw. Al vanaf 1962 is Christiaens Agro Systems leverancier van oplossingen voor machines voor het wassen, snijden, sorteren en verpakken van groenten. Intensieve betrokkenheid bij de markt is één van de belangrijke peilers van dit succes.

christiaens-logoIn 2005 is Christiaens Agro Systems BV begonnen met de bouw van sealmachines voor o.a. komkommers, courgettes, puntpaprika’s enz. Deze machines, volledig uitgevoerd in RVS, werden geleverd onder de naam Ecorap. Deze machine is een verbeterde versie van de vroegere  Vito sealmachine. De onderdelen hiervoor worden in eigen huis gemaakt. Ook worden bijbehorende logistieke systemen zoals transportbanden en rollenbanen door Christiaens Agro Systems gebouwd.

Voorheen had Christiaens Agro Systems BV een samenwerking met Motuma BV in Poeldijk. Zij verzorgden toen het onderhoud en de verkoop van de Christiaens komkommersealmachine; de “Ecorap”. Op 2 november 2009 heeft Christiaens deze samenwerking beëindigd. Inmiddels is Motuma failliet verklaard.

Voor de service van de komkommersealmachine heeft Christiaens nu een samenwerking bereikt met Hortus Supplies International BV en Hortimec VOF.

De samenwerking houdt in, dat Hortus Supplies International BV het alleenrecht heeft om de Christiaens komkommersealmachine te verkopen, service en onderhoud te verlenen en originele onderdelen te leveren.

Graag lichten we een en ander toe op onze gezamenlijke stand op de tuinbouwrelatie dagen in Gorinchem van 9 t/m 11 februari.

Voor meer informatie:

  • Hortus Supplies International BV
    Nico van der Spek
    Aalsmeerderweg 103B
    1432 CJ Aalsmeer
    T +31 297 52 49 19
    service@hsibv.com
  • Christiaens Agro Systems BV
    Angelique Christiaens
    Heldenseweg 15A
    6086 PD  Neer
    T +31 475 594869
    achristiaens@christiaensagro.com

Bron: AGF.nl