HomeDossiersE-commerceWeststrate toont verzendoplossingen voor webwinkeliers

Weststrate toont verzendoplossingen voor webwinkeliers

Weststrate presenteert tijdens de Webwinkel Vakdagen op 24 en 25 januari verzendoplossingen voor webwinkeliers die het verpakkings- en verzendproces willen optimaliseren. Productbescherming, inpakefficiëntie en klantbeleving staan hierbij centraal. Onder het genot van een heerlijke Zeeuwse babbelaar vertellen de specialisten van Weststrate alles over webshopverpakkingen.

Innovaties

Bezoekers van de Webwinkel Vakdagen kunnen kennismaken met de innovatieve verpakkingsoplossingen van Weststrate op het gebied van webshop en e-commerce. Schuim- en fixeerverpakkingen en diverse verpakkingsoplossingen voor het verzenden van flessen worden geïntroduceerd.

Maatwerk

De specialisten van Weststrate laten bezoekers de mogelijkheden zien van blanco voorraadverpakkingen tot gepersonaliseerde verzendpakkingen, voor de startende webwinkelier tot de grotere spelers. Hierbij wordt gezocht naar de ultieme verpakking op maat die een positieve klantbeleving zal creëren.

Voorraadbeheer

Weststrate beschikt over twee distributiecentra met een opslagcapaciteit van circa 20.000 palletplaatsen. Hierdoor kan het bedrijf op afroep aanleveren op het tijdstip en in de hoeveelheden die de klant het beste uitkomen. Bovendien is een groot deel van het assortiment via de webshop te bestellen.

Kijk voor meer informatie op www.weststrate.nl.