HomeNieuwsVerpakkingenWeststrate presenteert innovatieve en duurzame verpakkingsoplossingen

Weststrate presenteert innovatieve en duurzame verpakkingsoplossingen

Op 31 maart, 1 en 2 april staat Weststrate op de Empack in de Jaarbeurs Utrecht om bezoekers kennis te laten maken met diverse innovatieve en duurzame verpakkingsoplossingen. Dit jaar ligt de focus voor het Zeeuwse bedrijf op recyclebare stazakken, presentatiekoffers, verzenddozen en draagtassen.

Laat u inspireren door de vele mogelijkheden die er zijn om ook uw product te voorzien van een op maat gemaakte verpakking.

Weststrate heeft jarenlange ervaring in het ontwikkelen van verpakkingen op maat en ontzorgt de klant in het volledige proces. Van concept tot realisatie en aflevering op locatie.

Een innovatieve maatverpakking die te zien is op de stand van Weststrate is de presentatiekoffer voor een internationale producent van ingrediënten voor brood- en banketbakkerijen. Deze unieke koffer is door Weststrate ontwikkeld en wordt door medewerkers van een sociale werkplaats compleet op onze locatie geassembleerd.

Daarnaast presenteert Weststrate een volledig recyclebare stazak, een duurzameoplossing om op professionele wijze producten staand te presenteren. Ook zijn er op de stand diverse duurzame draagtassen die door een speciale techniek op een efficiëntere manier geproduceerd kunnen worden.

Weststrate nodigt u van harte uit om persoonlijk kennis te komen maken met de specialisten op stand 3.D209.

www.weststrate.nl