HomeThema'sEmpack Den Bosch 2017Weststrate ontwikkelt flowpack verpakking speciaal voor Empack

Weststrate ontwikkelt flowpack verpakking speciaal voor Empack

Weststrate heeft voor iedere bezoeker aan de stand op Empack een overheerlijke Zeeuwse delicatesse: de Zeeuwse bolus. Met een knipoog naar deze beurs heeft Weststrate een flowpack verpakking gemaakt uit twee materialen: papier in combinatie met BOPP folie. Door het gebruik van papier krijgt deze verpakking een luxe ambachtelijke uitstraling, uitermate geschikt voor brood en banket. De verpakking kan machinaal worden verwerkt en is te bedrukken in alle kleuren van de regenboog voorzien van uw marketing boodschap. Kom proeven en ondertussen vertellen de specialisten van Weststrate u alles over deze verpakking.

Bent u op zoek naar een mooie sfeervolle verpakking voor uw met zorg gekweekte planten of bloemen? Laat u inspireren op de stand, hier presenteert Weststrate u graag de mogelijkheden zoals draagkartons- en vazen, boeket- en bloemhoezen en verzendverpakkingen, uiteraard allen te voorzien van uw eigen bedrukking.

Kent u dat? U heeft een schitterend product ontwikkeld en zoekt een manier om het verpakken, presenteren en verzenden te combineren? U heeft beperkte ruimte om voorraad aan te houden en zoekt een betrouwbare partner die snel en op afroep uw voorraad aanvult?

Het Weststrate team kan u met deze vragen helpen. Of het nu gaat om het aanhouden van een minimale voorraad, bestaande of nieuwe verpakkingen of het leveren van kantoorartikelen, kantoorinrichting of medische en facilitaire producten, Weststrate is uw veelzijdige specialist. Weststrate heeft een wereldwijd netwerk van leveranciers, zo kunnen ze altijd leveren wat u zoekt. En mochten ze niet kunnen vinden wat u zoekt, dan gaan ze voor u op zoek naar een maatwerk oplossing.

Sinds mei 2016 is Weststrate ISO 22000 gecertificeerd. Dit certificaat toont aan dat Weststrate de voedselveiligheidsrisico's beheerst met het uitgebreide assortiment artikelen voor de voedingsmiddelenindustrie.

Weststrate levert een groot assortiment direct uit voorraad en biedt daarnaast voorraadbeheer voor artikelen speciaal voor u op maat gemaakt, waarbij zij u aanleveren op afroep en op het tijdstip en in de hoeveelheden die u het beste uitkomt.

Het Weststrate assortiment industriële verpakkingen bestaat verder uit dozen en massief karton, etiketten, labels, labelprinters en printlinten, tape en sluitmaterialen, folies, verpakkingsmachines, schuimprofielen en stuwkussens.

Meer weten over bovenstaande Weststrate noviteiten, service, voorraadbeheer en de producten? Op Empack staan de specialisten van Weststrate voor u klaar, ze ontmoeten u graag op hun stand.

Empack Den Bosch 2017 – Stand A305

Kijk voor meer informatie op www.weststrate.nl.