HomeNieuwsVerpakkingenWeststrate heeft ruim assortiment aan verpakkingen voor snacks

Weststrate heeft ruim assortiment aan verpakkingen voor snacks

Bent u op zoek naar (duurzame) snackverpakkingen, zoals bakjes, zakken, papieren draagtassen, bekers of bestek? In het assortiment heeft Weststrate een ruim aanbod verpakkingen om maaltijden zo warm, knapperig en lekker mogelijk te houden, zodat klanten optimaal kunnen genieten.

Zo heeft Weststrate allerlei snackzakken in het assortiment. Perfect om (warme) snacks en broodjes te verpakken. Deze maaltijden kunt u meegeven in een papieren snackdraagtas.

Snackbakjes zijn er in verschillende formaten, zodat friet en snacks in verschillende porties verkocht kunnen worden. Maak een keuze uit bakjes met en zonder sausbakjes.

Voor het verpakken van maaltijden en losse producten zoals hamburgers, pizza's en salades biedt Weststrate verschillende formaten maaltijdboxen aan.

In het assortiment heeft Weststrate verschillende soorten disposable bestek. Van los bestek tot complete bestekpochettes inclusief servet en tandenstoker.

Een beker voor dranken, ijs en smoothies nodig? Maak een keuze uit de handige bekers in verschillende formaten. Ook heeft Weststrate keuze uit verschillende afsluitdeksels: plat, bolvormig en met of zonder opening voor een rietje.

Voor het verpakken van voedingsmiddelen adviseert Weststrate speciaal vetvrij wikkelpapier. Daarnaast heeft Weststrate ook servetten tegen een superscherpe prijs.

www.weststrate.nl/snackverpakkingen