HomeNieuwsBedrijven en personenWeststrate beheerst risico's op gebied van voedselveiligheid met certificaat

Weststrate beheerst risico’s op gebied van voedselveiligheid met certificaat

Sinds mei 2016 is Weststrate ISO 22000 gecertificeerd. Dit certificaat toont aan dat Weststrate de voedselveiligheidsrisico’s beheerst met een uitgebreide assortiment artikelen voor de voedingsmiddelenindustrie.

“We zijn ontzettend trots dat we voor de tweede keer ons ISO certificaat hebben behaald. We hebben in 2019 de herkeuring glansrijk doorstaan. ISO 22000 vormt de basis voor een internationaal ISO-voedselveiligheidscertificaat en is van toepassing op de gehele agro-foodketen. Als verpakkingsleverancier leveren wij verpakkingen die verwerkt mogen worden in de voedingsmiddelenindustrie.”

ISO 22000 is een standaard op het gebied van voedselveiligheid. De huidige versie van de ISO 22000 norm (2005) is het resultaat van een evolutie in de beoordeling van voedselveiligheid, safety en hygiëne, waaraan kwaliteitsmanagement aspecten zijn toegevoegd en waarbij de gehele benadering is gericht op continue verbetering en ‘ketenmanagement’ binnen de volledige voedingsmiddelenbranche, van producenten tot verdelers.

www.weststrate.eu