HomeNieuwsBedrijven en personenWeener Plastics neemt Russische Artpack over

Weener Plastics neemt Russische Artpack over

Weener Plastics (WP) Group, leverancier van kunststofverpakkingen met haar hoofdkantoor in Nederland, heeft het Russische Artpack overgenomen. Artpack is een producent van flessen voor Personal Care en Home Care. De transactie is op 20 februari 2018 afgesloten voor een niet nader genoemd bedrag. Deze acquisitie past volgens WP perfect binnen haar wereldwijde expansiestrategie.

Artpack, opgericht in 2003, vormt nu de tweede vestiging van WP in Rusland en ligt ongeveer 1.100 km ten zuidoosten van haar fabriek in Sint-Petersburg. Artpack heeft uitstekende technologische capaciteiten en hooggekwalificeerd personeel. Al vele jaren is Artpack een betrouwbare leverancier voor vele wereldwijde A-merken.

Yaroslav Sidorov, General Manager van WP Russia, zegt: “We verwelkomen Artpack graag in de Weener Plastics Group. Rusland is voor ons een aantrekkelijke groeimarkt. Met de overname van Artpack kunnen we onze leidende positie in Rusland verder versterken en ons aanbod van geïntegreerde oplossingen voor kunststofverpakkingen verbeteren.”

WP is een wereldwijde leverancier van innovatieve kunststofverpakkingen. Het bedrijf ontwerpt, ontwikkelt en produceert oplossingen voor Personal Care, Food & Beverages en Home Care. Weener Plastics heeft nu 25 vestigingen in zestien landen wereldwijd, waar meer dan 3.000 medewerkers werkzaam zijn.

www.wppg.com