HomeNieuwsBedrijven en personenWeener Plastics kondigt overname van Braziliaans bedrijf aan

Weener Plastics kondigt overname van Braziliaans bedrijf aan

Weener Plastics, dat haar hoofdkantoor in Nederland heeft, kondigt de overname aan van Orange Products Plasticos (OPB) in Brazilië. Het bedrijf neemt de activiteiten en aandelen over van de huidige aandeelhouders Orange Products Inc en C-Pack. Er is geen overnamebedrag bekend gemaakt.

De productievestiging van OPB, strategisch gelegen in Santo Amaro da Imperatriz (Santa Catarina), is een toonaangevende fabrikant van roll-on ballen voor deodoranten en heeft de afgelopen zes jaar aan grote A-merken geleverd. Weener Plastics is vastberaden om de hoge klantservice van OPB voort te zetten en verder te bouwen op de kennis en ervaring van het lokale team in Brazilië.

Paul Sachdev, CEO van OPB, reageert: “Hoewel we sinds 2011 op de volledige steun van onze klanten konden rekenen, konden we nooit verder groeien dan de productie van plastic roll-on ballen. De overname door Weener Plastics zorgt ervoor dat we onze productlijn en klantenbestand kunnen uitbreiden naar nieuwe markten.”

Weener Plastics is een wereldwijde leverancier van innovatieve plastic verpakkingsoplossingen. Het bedrijf ontwerpt, ontwikkelt en produceert oplossingen in de markten Personal Care, Food & Beverages en Home Care. Weener Plastics heeft 24 vestigingen in zestien landen wereldwijd, waar meer dan 3.000 medewerkers werkzaam zijn.

Kijk voor meer informatie op www.wppg.com.