HomeNieuwsWebwinkel Vakdagen groot succes voor BührmannUbbens

Webwinkel Vakdagen groot succes voor BührmannUbbens

buhrmann-webwinkel-vakdagen-2012

BührmannUbbens stond 25 en 26 januari 2012 voor het eerst met een stand op de Webwinkel Vakdagen. Op de stand werden verschillende verzendoplossingen zoals de CleverPack verzendverpakkingen, verzenddoosje.nl en het luchtkussen opvulsysteem AIRmove getoond. Woensdagochtend 11.00 uur werden de deuren geopend voor de bezoekers. BührmannUbbens stond in de startblokken om de bezoekers te woord te staan en dat was maar goed ook! De stand werd overspoeld door geïnteresseerden en er werden vele interessante gesprekken gevoerd.

Verzendverpakkingen en luchtkussen opvulsysteem

buhrmannubbens-logoOp de stand werden verschillende verzendoplossingen getoond. Met name de verzendverpakkingen van CleverPack en ´verzenddoosje.nl´ waren erg populair. CleverPack biedt verzendoplossingen die zijn gericht op snelheid, gemak en tijdsbesparing. Een voorbeeld is de CleverPack postpakketbox die in één beweging opgezet is en klaar voor gebruik. Verzenddoosje is een opvallend eenvoudige verzendoplossing waardoor u al op de deurmat de aandacht heeft. Het is verkrijgbaar in zes formaten en geheel naar eigen wens te bedrukken.

AIRmove

Naast de verschillende verzendoplossingen was ook het luchtkussen opvulsysteem AIRmove in trek. De AIRmove is een compact en licht tafelmodel dat luchtkussenfolie produceert naar behoefte. Het is makkelijk in gebruik en produceert verzorgde, professioneel ogende productbescherming voor in verpakkingen.

Vele referenties

Met speciaal op maat gemaakte verzendoplossingen liet BührmannUbbens een flink aantal, tot de verbeelding sprekende, referenties zien.

Kijk voor meer informatie op www.buhrmannubbens.nl of stuur een e-mail naar packaging@buhrmannubbens.nl.