Home Nieuws Bedrijven en personen Weber Marking Systems verhuist naar grotere locatie in Almere

Weber Marking Systems verhuist naar grotere locatie in Almere

Sinds januari heeft Weber Marking Systems Nederland het pand aan de Steurstraat verlaten en is het verhuisd naar de nieuwe locatie aan de Draaibrugweg 19 te Almere.

Weber Marking Systems Nederland is de afgelopen jaren enorm gegroeid. Vanwege deze groei is het letterlijk uit het vorige pand gegroeid. Om voorbereid te zijn op de toekomst en om een verdere continue groei mogelijk te maken is Weber Marking Systems Nederland opzoek gegaan naar een grotere locatie.

Deze nieuwe locatie geeft Weber Marking Systems Nederland meer mogelijkheden, zoals grotere productiefaciliteiten, een groter kantoorpand en een groter warehouse. Door de verhuizing kan Weber Marking Systems Nederland u nog beter van dienst zijn. Tevens ontwikkelt Weber Marking Systems Nederland een showroom waarin men binnenkort graag het productassortiment aan u demonstreert.

Vanaf heden is Weber Marking Systems Nederland, met de gebruikelijke kwaliteit en service, voor u beschikbaar op het nieuwe adres. Voor u verandert er niets aan de overige contactgegevens.

www.webermarking.nl