HomeThema'sEmpack Den Bosch 2017Weber Marking Systems laat systemen van hoge kwaliteit zien op Empack

Weber Marking Systems laat systemen van hoge kwaliteit zien op Empack

Voor alle branches, voor ieder denkbaar oppervlak en iedere denkbare vorm biedt Weber Marking Systems een precies passende oplossing voor het markeren van producten. De kernactiviteiten van het bedrijf zijn gericht op vrijwel alle industriële sectoren, met name de voedingsmiddelenindustrie, logistieke dienstverlening en metaalindustrie. Het geboden spectrum van Weber Marking Systems biedt onder andere print- en aanbrengsystemen, etiketteerinstallaties en codeersystemen. Daarnaast levert het bedrijf supplies, zoals inkt, linten en in eigen huis geproduceerde etiketten.

Op 5 en 6 april laat Weber Marking Systems op de beurs Empack in Den Bosch een aantal systemen uit haar uitgebreide assortiment zien. Zo toont het bedrijf de etiketteermachine Legi-Air 6000 (foto), die dozen van verschillende hoogtes etiketteert tijdens dezelfde productierun. “Deze high-performance etiketteermachine is betrouwbaar, snel en nauwkeurig. Met etiketten van DIN A6-formaat en met een hoogteverschil van 500 mm tussen de producten haalt het systeem 2250 cycli per uur”, licht Weber Marking Systems toe.

Verder presenteert Weber Marking Systems op haar stand de systemen Legi-Air 4050 P, Alpha Compact met X1 jet, X4 jet plus with Twin HP / Twin LX en Legi-Air 2050. Deze systemen worden zelf geproduceerd binnen de Weber Groep en zijn hierdoor van hoge kwaliteit. Zo levert Weber Marking Systems onder de naam Markoprint al meer dan veertig jaar innovatieve codeersystemen voor de product- en verpakkingscodering in nauwe samenwerking met de klant.

Omdat het bedrijf een wereldwijde service kan leveren is het ook een goede partner van OEM en integratoren met eindklanten buiten Nederland. Weber Marking Systems ontvangt u graag op haar stand op Empack om u meer te vertellen over de mogelijkheden.

Empack Den Bosch 2017 – Stand E310

Kijk voor meer informatie op www.webermarking.nl.