HomeMachinesEtiketteren en printenWeber Marking Systems heeft geschikte systemen en verbruiksartikelen voor nieuwe EU-regelgeving identificatie...

Weber Marking Systems heeft geschikte systemen en verbruiksartikelen voor nieuwe EU-regelgeving identificatie autobanden

weber-autobanden

Het Europees Parlement in Straatsburg heeft besloten een nieuwe regelgeving in te voeren voor de identificatie van autobanden. Volgens deze regelgeving zijn de internationaal opererende fabrikanten van autobanden verplicht vanaf 1 november 2012 een etiket op de banden te plakken. Hierdoor wordt het voor de consument eenvoudiger een keuze te maken wat betreft brandstofverbruik, veiligheid en/of geluidsniveau.

Reifen

Weber Marking Systems heeft de geschikte systemen en verbruiksartikelen voor deze nieuwe regelgeving en wil u hier graag kennis mee laten maken tijdens de bandenbeurs Reifen. Deze beurs zal plaatsvinden van 1 juni 2010 tot 4 juni 2010 in Essen, Duitsland. Gedurende deze beurs zal de Bluhm-Weber Groep u kennis laten maken met de hiervoor geschikte labelprinters. Onze collega’s staan voor u klaar om u verschillende methoden voor het verwerken van etiketten op autobanden te laten zien. U kunt ons vinden in hal 2.0, stand 305 op de beurs Reifen in Essen.

Weber Marking Systems

weber-logoWeber Marking Systems BV behoort tot de Bluhm-Weber Groep. Bij ons bedrijf werken wereldwijd circa 1200 medewerkers met het hoofdkantoor in Duitsland en de USA. Onze core business is al meer dan 77 jaar het bouwen van etiketteersystemen, inkjetsystemen, leveren van printers, inktlinten, printkoppen en service. Daarnaast hebben we wereldwijd meer dan 100 productielijnen om voor onze klanten de juiste etiketten te produceren. Wij zijn de enige machinebouwer in Nederland die ook zelf productielijnen heeft om etiketten te produceren. Onze machines voldoen volledig aan de vraag van de gehele markt. Van het eenvoudig aanbrengen van een etiket op een product, tot en met high-speed etiketteren, waarbij elk product een etiket mee krijgt voorzien van unieke informatie.

Voor meer informatie:
Weber Marking Systems BV
T (036) 534 52 54
info@webermarking.nl