HomeThema'sEmpack Den Bosch 2013Weber Marking Systems geeft beurskorting van 10%

Weber Marking Systems geeft beurskorting van 10%

Weber Marking Systems is de enige fabrikant van etiketteer-, aanbreng- en inkjetsystemen, met ook een eigen etikettenproductie. Dit is uniek te noemen in Nederland. Hierdoor alles uit één hand, wel zo makkelijk. Direct van fabrikant naar klant. Tijdens de Empack wil Weber de drempel verlagen voor beginnende automatiseerders, welke op zoek zijn naar een kwaliteitsprodukt maar toch een beperkt budget hebben.

Beurskorting van 10%

Voor deze bedrijven geeft Weber een beurskorting van 10% op de welbekende Alpha 86 en Alpha Compact aanbrengsystemen en op het futuristische uitziende I-jet inkjetsysteem van de Weber divisie Mark-O-Print. Kom bij ons langs op stand D122 en we bespreken de mogelijkheden direct.

Geen investering toch een machine

Weber gaat met u rond de tafel, waarbij we samen kijken naar het jaarverbruik van de etiketten binnen uw onderneming. Afhankelijk van de aantallen spreken we in een contract af dat u de etiketten bij Weber koopt tegen een bepaalde prijs, welke we met een open calculatie samen bespreken. Wij installeren de machine (printer, applicator, P&A systeem) zodat u direct kan starten met uw besparing. Dit noemen we nog eens een win-win situatie.

Empack Den Bosch 2013 – Stand D122

Kijk voor meer informatie op www.webermarking.nl of stuur een e-mail naar info@webermarking.nl.