HomeMachinesEtiketteren en printenWeber Marking biedt relaties passende etiketteer- en markeeroplossingen

Weber Marking biedt relaties passende etiketteer- en markeeroplossingen

Op 20 en 21 september laat Weber Marking Systems op de Empack Relatiedagen in Hardenberg een aantal systemen uit haar uitgebreide assortiment zien. Zo toont het bedrijf de etiketteermachine Legi-Air 6000 (foto), die dozen van verschillende hoogtes etiketteert tijdens de productierun. Deze high-performance etiketteermachine is betrouwbaar, snel en nauwkeurig. Met etiketten van DIN A6-formaat en dozen met een hoogteverschil van 500 mm, haalt het systeem 2250 cycli per uur.

Verder presenteert Weber Marking Systems op haar stand de palletetiketteerder Legi-Air 4050P voor het tweezijdig etiketteren van een pallet, zonder dat de pallet hoeft te stoppen. Tevens wordt het snelle en betrouwbare etiketteersysteem Alpha Compact getoond en de inkjet-systemen X4JET Plus Touch met printkop van HP en de nieuwe X4JET Plus voor ‘Non Stop Printing'.

Al deze systemen worden geproduceerd binnen de Weber Groep en daardoor is de kwaliteit gewaarborgd. Zo levert Weber Marking Systems onder de naam Markoprint al meer dan veertig jaar innovatieve codeersystemen voor de product- en verpakkingscodering in nauwe samenwerking met de klant. Omdat het bedrijf een wereldwijde service kan leveren is het ook een goede partner van OEM en integratoren met eindklanten buiten Nederland.

Voor alle branches, voor ieder denkbaar oppervlak en iedere denkbare vorm biedt Weber Marking Systems een precies passende oplossing voor het etiketteren en markeren van producten. De kernactiviteiten van het bedrijf zijn gericht op vrijwel alle industriële sectoren, met name de voedingsmiddelenindustrie, logistieke dienstverlening en metaalindustrie. Het geboden spectrum van Weber Marking Systems biedt onder andere print- en aanbrengsystemen, etiketteerinstallaties en codeersystemen. Daarnaast levert het bedrijf supplies, zoals inkt, linten en in eigen huis geproduceerde etiketten.

Weber Marking Systems ontvangt u graag op haar stand (B102) op de Empack Relatiedagen om u meer te vertellen over de mogelijkheden.

Kijk voor meer informatie op www.webermarking.nl.